MenL logo | Advies- en administratiekantoor MenL

Advies

Of uw onderneming nu klein of groot is, MenL wil elke klant díe tools aanreiken die naadloos aansluiten op uw onderneming. Als zelfstandig en onafhankelijk kantoor helpen wij u ook met een stukje advisering verder op weg.

Lees meer

Loonadministratie & Arbeidsrecht

Wanneer u werknemers in dienst heeft, bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. Een loonadministratie geeft inzicht in de loonbetalingen en de financiële positie van uw werknemers. De Belastingdienst gebruikt deze gegevens. De loonadministratie is dus een belangrijk onderdeel van het voeren van een bedrijf met personeel. Een lastige opgave voor veel ondernemers.

Lees meer

Boekhouding (online)

Bij MenL begrijpen wij als geen ander dat ondernemers zich willen bezighouden met hun business en zo min mogelijk tijd willen besteden aan de administratie. En dát is gelukkig onze business! U kunt aan ons de complete of gedeeltelijke boekhouding uitbesteden: het is aan u hoe gemakkelijk wij het u kunnen maken. Wij werken met het boekhoudprogramma Exact Online. Met dit pakket staat uw gehele boekhouding ‘in the cloud’. Daardoor is het mogelijk om rechtstreeks vanuit uw boekhouding verkoopfacturen te versturen en mee te kijken met onze werkzaamheden. Zo heeft u altijd inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Belastingaangiften

Is het niet bepaald uw hobby om de belastingaangiften goed af te handelen? Of heeft u er simpelweg te weinig tijd voor? Misschien wordt de aangifte van uw bedrijf te complex, of heeft u het vervelende vermoeden dat u te veel belasting betaalt. Laat MenL uw aangiftes verzorgen en het komt in orde.

Lees meer

Wij zijn lid van NOAB

Da’s mooi, maar wat heeft ú daar aan? Heel veel! Als gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) zijn wij verplicht om voortdurend onze vakkennis bij te scholen. Het NOAB-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij kennis en kwaliteit bieden. Bovendien is een NOAB-lid zelf ook ondernemer en verstaat de taal van zijn klanten. Behalve verplicht bijscholen, moeten NOAB-leden ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de leverings- en betalingsvoorwaarden van NOAB hanteren. Het NOAB-logo geeft u kortom de zekerheid dat u met het koren en niet met het kaf te maken hebt. 

 

NOAB keurmerk RGB

Contact

Arij Koplaan 14a
3132 AA Vlaardingen
Tel: 010 – 4358051

Login