MenL logo | Advies- en administratiekantoor MenL

  • Home
  • Voor wie werken wij

Particulier

Wilt u dit jaar op tijd de aangifte inkomstenbelasting indienen, maar weet u niet goed waar te beginnen? MenL ziet door alle bomen altijd het cijferbos. Wij vullen de aangifte voor u in en vragen desgewenst uitstel voor u aan. Wilt u een toeslag aanvragen, wijzigen of stopzetten? Wij regelen het voor u. Heeft u moeite uw persoonlijke administratie bij te houden? Wij helpen u om alles weer op orde te krijgen!

Lees meer

ZZP'er

Heeft u het gevoel dat u als zzp’er alle ballen in de lucht moet houden en is jongleren niet uw ding? Doe waar u wel goed in bent en laat ons doen waar wij goed in zijn. Zoals uw administratie verzorgen, contact onderhouden met de Belastingdienst en nog veel meer. Denk eens aan de tijd die u overhoudt, tijd die u helemaal aan uw vak kunt besteden. Met MenL komt dat dik in orde!

Lees meer

Eenmanszaak

Een eigen bedrijf runnen, is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Zeker als u naast ondernemer ook werkgever bent, is er veel te regelen. De administratie is dan vaak een noodzakelijk kwaad, waar u eigenlijk helemaal geen tijd voor heeft. Herkenbaar? Kom dan eens een kop koffie drinken bij MenL. Dan bespreken we wat we u eventueel uit handen kunnen nemen: de boekhouding, belastingaangiften en salarisadministratie. Ook denken we met u mee over strategische keuzes die u als ondernemer kunt maken, zoals wel of niet uitbreiden.

Lees meer

V.O.F.

Bij het ondernemerschap komen veel tijdrovende zaken aan de orde. Zaken die u met uw partner in de onderneming moet bespreken en afstemmen. Doordat MenL niet bij uw onderneming is betrokken, kunnen wij er genuanceerd naar kijken en u objectief adviseren. Ook kunnen wij uw administratie (gedeeltelijk) op ons nemen, de salarisadministratie verzorgen, arbeidsovereenkomsten opstellen en ondersteuning bieden bij het voeren van functioneringsgesprekken. Bovendien kunt u ons inschakelen voor het maken en vastleggen van de VOF-overeenkomst.

Lees meer

BV

Als ondernemer wilt u alles uit uw bedrijf halen wat er in zit. Dat kost tijd, veel tijd. MenL kan u op veel terreinen ontzorgen. Zo kunt u de boekhouding (deels) aan ons uitbesteden en ons de contacten met banken en verzekeraars laten onderhouden. Ook denken wij graag met u mee over strategieën waarmee uw bedrijf zo optimaal mogelijk kan functioneren. Onze dienstverlening is helemaal toegesneden op uw bedrijf met een persoonlijke aanpak als solide basis.

Lees meer

  • Zeer kundig en ontzettend klantvriendelijk en klantgericht administratiekantoor. Denken mee in oplossingen en niet in problemen.
  • Duidelijk en betrouwbaar is het eerste wat in mij opkomt.
    Inmiddels alweer wat jaren klant en ik kan zeggen dat dit veel administratieve rust geeft binnen het ondernemen.
  • Geweldig; super bedankt! Zo fijn dat je prognose en verwachting ook uit komt. Getuigt weer van grote professie. Ben blij met jullie.

  • Super. Je hebt geen idee hoe blij ik met jullie ben!! Enige spijt is dat ik veel eerder aan had moeten kloppen.

  • Ik ben al 11 jaar tevreden klant bij MenL. Ik heb ze zien groeien maar hun menselijkheid en betrokkenheid is gebleven. Ik voel me op m'n gemak om vragen te kunnen stellen, al vraag ik het honderd keer! Alles wordt geduldig op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Wij zijn lid van NOAB

Da’s mooi, maar wat heeft ú daar aan? Heel veel! Als gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) zijn wij verplicht om voortdurend onze vakkennis bij te scholen. Het NOAB-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij kennis en kwaliteit bieden. Bovendien is een NOAB-lid zelf ook ondernemer en verstaat de taal van zijn klanten. Behalve verplicht bijscholen, moeten NOAB-leden ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de leverings- en betalingsvoorwaarden van NOAB hanteren. Het NOAB-logo geeft u kortom de zekerheid dat u met het koren en niet met het kaf te maken hebt. 

Wij zijn Exact gecertificeerd!

Wij als Cloud specialist hebben ruime kennis van Exact-online. Wij kunnen processen zo efficiënt mogelijk inrichten en kunnen hierdoor optimaal samenwerken met onze klanten.

 

NOAB keurmerk RGB

Contact

Arij Koplaan 14a
3132 AA Vlaardingen
Tel: 010 – 4358051
info@menladministratie.nl

Login