MenL logo | Advies- en administratiekantoor MenL

Richtlijnen MenL omtrent Coronavirus

MenL neemt maatregelen inzake afspraken omtrent uitbraak Coronavirus. Klik op lees meer om het artikel te lezen.

 

 

Beste relaties,

Op basis van de richtlijnen van de overheid, hebben ook wij diverse maatregelen genomen inzake de uitbraak van het Coronavirus. U bent nog steeds van harte welkom bij ons op kantoor indien u geen verkoudsheidsklachten en/of koorts heeft. Wij vragen u wel bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en altijd de 1,5m afstand te bewaren. Verder hebben wij in onze spreekruimten spatschermen geplaatst & ventileren wij deze ruimten continu. Daarnaast worden de spreekruimten na elke afspraak gedesinfecteerd. Het dragen van een mondkapje is hierdoor ook niet verplicht (maar mag uiteraard wel).

Indien u liever een telefonische afspraak wenst of een videobelafspraak via Microsoft Teams is dit uiteraard ook mogelijk.

Mocht u vragen hebben inzake de coronaregelingen aangeboden door de overheid, kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie en/of een aanvraag in gang te zetten. Wij staan ook in deze tijd van maandag tot en met vrijdag klaar voor u.

 

Met vriendelijke groet,
Team MenL

 

  • Zeer kundig en ontzettend klantvriendelijk en klantgericht administratiekantoor. Denken mee in oplossingen en niet in problemen.
  • Duidelijk en betrouwbaar is het eerste wat in mij opkomt.
    Inmiddels alweer wat jaren klant en ik kan zeggen dat dit veel administratieve rust geeft binnen het ondernemen.
  • Geweldig; super bedankt! Zo fijn dat je prognose en verwachting ook uit komt. Getuigt weer van grote professie. Ben blij met jullie.

  • Super. Je hebt geen idee hoe blij ik met jullie ben!! Enige spijt is dat ik veel eerder aan had moeten kloppen.

  • Ik ben al 11 jaar tevreden klant bij MenL. Ik heb ze zien groeien maar hun menselijkheid en betrokkenheid is gebleven. Ik voel me op m'n gemak om vragen te kunnen stellen, al vraag ik het honderd keer! Alles wordt geduldig op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Wij zijn lid van NOAB

Da’s mooi, maar wat heeft ú daar aan? Heel veel! Als gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) zijn wij verplicht om voortdurend onze vakkennis bij te scholen. Het NOAB-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij kennis en kwaliteit bieden. Bovendien is een NOAB-lid zelf ook ondernemer en verstaat de taal van zijn klanten. Behalve verplicht bijscholen, moeten NOAB-leden ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de leverings- en betalingsvoorwaarden van NOAB hanteren. Het NOAB-logo geeft u kortom de zekerheid dat u met het koren en niet met het kaf te maken hebt. 

Wij zijn Exact gecertificeerd!

Wij als Cloud specialist hebben ruime kennis van Exact-online. Wij kunnen processen zo efficiënt mogelijk inrichten en kunnen hierdoor optimaal samenwerken met onze klanten.

 

NOAB keurmerk RGB

Contact

Arij Koplaan 14a
3132 AA Vlaardingen
Tel: 010 – 4358051
info@menladministratie.nl

Login