MenL logo | Advies- en administratiekantoor MenL

Richtlijnen MenL omtrent Coronavirus

MenL neemt maatregelen inzake afspraken omtrent uitbraak Coronavirus. Klik op lees meer om het artikel te lezen.

 

 

Beste relaties,

Op basis van de richtlijnen van de overheid, zullen ook wij een aantal maatregelen moeten nemen. Vanaf heden zullen wij geen afspraken maken bij ons op kantoor. Telefonisch overleg is uiteraard wel mogelijk. Het afgeven aan de deur van mappen of overige papieren kunt u blijven doen. We verzoeken u echter zoveel mogelijk gegevens digitaal aan te leveren.

Deze maatregelen zijn in navolging van de overheid tot 31 maart 2020 van kracht. Vooruitlopend op de (kwartaal)maand april vragen wij u zoveel mogelijk gegevens digitaal aan te leveren. Wat betreft de besprekingen voor het 1e kwartaal 2020 zullen wij u op de hoogte houden of we hiervan gaan afwijken. Mochten er zaken op korte termijn wijzigen dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Heeft u personeel in dienst en heeft u door het Coronavirus tijdelijk te weinig werk dan kunnen uw werknemers mogelijk een WW-uitkering aanvragen bij UWV wegens werktijdverkorting. Neem (telefonisch) contact met ons op voor meer informatie.

Vooralsnog werken wij met hele team gewoon op kantoor, wij voelen ons prima.

 

Met vriendelijke groet,
Team MenL

 

Wij zijn lid van NOAB

Da’s mooi, maar wat heeft ú daar aan? Heel veel! Als gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) zijn wij verplicht om voortdurend onze vakkennis bij te scholen. Het NOAB-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij kennis en kwaliteit bieden. Bovendien is een NOAB-lid zelf ook ondernemer en verstaat de taal van zijn klanten. Behalve verplicht bijscholen, moeten NOAB-leden ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de leverings- en betalingsvoorwaarden van NOAB hanteren. Het NOAB-logo geeft u kortom de zekerheid dat u met het koren en niet met het kaf te maken hebt. 

 

NOAB keurmerk RGB

Contact

Arij Koplaan 14a
3132 AA Vlaardingen
Tel: 010 – 4358051

Login