MenL logo | Advies- en administratiekantoor MenL

Werken bij MenL

Advies en administratie kantoor MenL heeft een brede expertise op het gebied van administratieve, financiële en fiscale dienstverlening. Dit doen wij op onze eigen manier: deskundig, persoonlijk en een tikje eigenzinnig.

Help jij ons ónze zaken op orde te houden?

Vacature voor Office Manager

Advies- en Administratiekantoor MenL B.V. is per direct op zoek naar een Office Manager die verantwoordelijk is voor het dagelijks reilen en zeilen van het kantoor. Jij bent het eerste aanspreekpunt binnen het kantoor en zorgt voor een juiste afhandeling van binnenkomende vragen. Verder voer je ondersteunende administratieve werkzaamheden uit, zodat iedereen zo fijn mogelijk kan werken. Kortom, een veelomvattende functie!

Lees meer

Wij zijn lid van NOAB

Da’s mooi, maar wat heeft ú daar aan? Heel veel! Als gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) zijn wij verplicht om voortdurend onze vakkennis bij te scholen. Het NOAB-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij kennis en kwaliteit bieden. Bovendien is een NOAB-lid zelf ook ondernemer en verstaat de taal van zijn klanten. Behalve verplicht bijscholen, moeten NOAB-leden ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de leverings- en betalingsvoorwaarden van NOAB hanteren. Het NOAB-logo geeft u kortom de zekerheid dat u met het koren en niet met het kaf te maken hebt. 

 

NOAB keurmerk RGB

Contact

Arij Koplaan 14a
3132 AA Vlaardingen
Tel: 010 – 4358051
info@menladministratie.nl

Digitaal dossier


Login