MenL logo | Advies- en administratiekantoor MenL

Werken bij MenL

Advies en administratie kantoor MenL heeft een brede expertise op het gebied van administratieve, financiële en fiscale dienstverlening. Dit doen wij op onze eigen manier: deskundig, persoonlijk en een tikje eigenzinnig.

Help jij ons ónze zaken op orde te houden?

Vacature Administratief Medewerker (m/v)

Klik hier voor een PDF-versie van deze vacature

Advies- en Administratiekantoor MenL B.V. is per direct op zoek naar een (Junior) Administratief Medewerker (m/v) die verantwoordelijk is voor het tot in de puntjes bijwerken van financiƫle administraties van onze klanten in het Midden- en Kleinbedrijf. Hiernaast ben je een centraal aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als per e-mail, wanneer zij vragen hebben. Kortom, een veelomvattende functie!

Lees meer

Wij zijn lid van NOAB

Da’s mooi, maar wat heeft ú daar aan? Heel veel! Als gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) zijn wij verplicht om voortdurend onze vakkennis bij te scholen. Het NOAB-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij kennis en kwaliteit bieden. Bovendien is een NOAB-lid zelf ook ondernemer en verstaat de taal van zijn klanten. Behalve verplicht bijscholen, moeten NOAB-leden ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de leverings- en betalingsvoorwaarden van NOAB hanteren. Het NOAB-logo geeft u kortom de zekerheid dat u met het koren en niet met het kaf te maken hebt. 

 

NOAB keurmerk RGB

Contact

Arij Koplaan 14a
3132 AA Vlaardingen
Tel: 010 – 4358051

Login